Atelierul este deschis scenariștilor la început de carieră din România sau Republica Moldova, cu vârsta de minim 18 ani, ce au în portofoliu cel puțin un scenariu de scurtmetraj. Cei 10 participanți la atelier sunt selectați în urma unui proces de selecție, realizat de traineri și organizatori.

Costul pentru participarea la atelier este de 300 euro/persoană, platibili în lei, la cursul valutar al zilei în care se face plata. Prețul include:

– curs teoretic în scenaristica de scurtmetraj

– training aplicat pe fiecare scenariu, asigurat de traineri profesioniști

– cazare timp de 7 nopți în habitatul agro-cultural CUIB 176*

– 3 mese/zi, gătite la fața locului din produse locale, cu varianta de meniuri vegetariene și vegane, în funcție de preferințele participanților

– lucru aplicat în aer liber și în săli echipate tehnic cu videoproiector, sisteme audio, internet

– transport local Cluj-Napoca – Capușu Mic – Cluj-Napoca**

*Participanții de același sex vor locui în camere duble.

** Transportul până în Cluj-Napoca nu e asigurat de organizatori

Înscrierea la preselecție e gratuită. Taxa de participare la atelier se achită după selecție și semnarea contractului de participare.

DEADLINE-UL PENTRU PRIMIREA APLICAȚIILOR ESTE 1 IULIE 2019, ORA 23:59. CEI INTERESAȚI SE POT ÎNSCRIE LA PRESELECȚIE AICI***

***Atelierul de scenarii de scurtmetraj SECOND DRAFT se poate desfășura doar în condițiile în care există 10 participanți. În cazul unui număr insuficient de participanți selectați, atelierul se reprogramează pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.