Conceptul expozitiei e semnat de Iulia Rugină, regizor de film cu un portofoliu de 12 scurt metraje şi 3 lung metraje realizate în 10 ani de activitate. Filmele sale au fost prezentate la peste 100 de evenimente legate de film din 50 de ţări. Primul său film LOVE BUILDING s-a clasat pe locul 2 în topul celor mai vizionate filme în 2013, iar ultimul film BREAKING NEWS a primit Menţiunea Specială a Juriului la Festivalul de Film de la Karlovy Vary, unul dintre cele mai importante festivaluri de film din lume și a fost lansat în cinematografele din România în septembrie 2017.

Scenografia spațiului expozițional e concepută de Andreea Popa, scenograf de film cu experiența a peste 20 de filme de lung metraj. Andreea activează în cinematografie din anul 2003. Portofoliul ei include filme de scurt şi lung metraj şi seriale TV, atât producţii româneşti cât şi internaţionale, unde a lucrat alături de regizori precum Claude Lelouche, Joel Schumacher, Cristi Puiu, Cristian Nemescu sau Nae Caranfil. În 2010 a obţinut Premiul GIL PARRONDO pentru scenografia filmului “Aurora” (regia: Cristi Puiu) la Festivalul de Film de la Gijon. În prezent Andreea Popa este profesor colaborator – lector la Universitatea de Artă, unde predă scenografia din anul 2014.

Conceptul de lumină pentru expoziție este semnat Alin Popa, lighe designer cu o carieră începută în 2007, acoperind evenimente corporate, concerte, turnee, festivaluri, iluminare teatrală și arhitecturală. Editor șef fondator al publicației online The Light Design Magazine, proiectele sale includ conceptul de scenă și light design pentru proiectul Zoli TOTH, festivaluri precum Hey Day (2016-2017), Bergenbier (2014 – 2016), GreenSounds (2016-2017), Creative Fest 2017, Visual Art Fest 2017, scenele adiacente de la Untold 2017. Experiența sa în teatru include musical-urile lucrate alături de Răzvan Mazilu (West Side Story, Mon Cabaret Noir, Women on a verge of a nervous breakdown, The Jungle Book, Our ladies of perpetual succor și Zaraza. Experiența în spectacole de dans contemporan include colaborări cu Gigi Căciuleanu (Ouibada and Folia, Shakespeare&co), Arcadie Rusu (Promised Land, No Sleep) și Oana Răsuceanu (Dorian).

Consultanța privind organizarea expoziției și o parte dintre obiectele expuse sunt asigurate cu sprijinul lui Sorin Lupașcu, celebru DJ în perioada comunistă, cu cea mai mare parte a carierei sale petrecută la Disco Ring din Costinești.