SEMINARIILE CONTROL N

Din toamna lui 2014, Control N concepe și propune o nouă serie de întâlniri tematice, susținute de profesioniști în domeniul cinematografiei.
Seminariile Control N sunt dedicate celor care își pun nenumărate întrebări legate de filmele pe care le imaginează, le filmează, le scriu, le produc, le filmează sau le văd, pur și simplu.
Fie că vorbim de promovarea unui film, de modul în care este concepută campania de PR și distribuție a filmului, de modul în care reușim să obținem fondurile necesare pentru a face filmul sau pentru a-l face să existe pe ecrane după ce montajul este încheiat, echipa din spatele unui film cuprinde profesioniști fără de care produsul final ar putea rămâne doar alături de cei care l-au creat.
Seminariile Control N reprezintă întâlniri profesioniste și aplicate, al căror scop este să ofere răspunsuri detaliate la întrebări ce țin de viața unui film, în afara procesului propriu-zis de creație.
Invitații Seminariilor Control N sunt acei oameni a căror experiență în domeniu garantează un tip de dialog profesionist, în urma căruia participanții vor putea să pună în practică cunoștințele dobândite în orele petrecute în mansarda Control N.
 
CUI I SE ADRESEAZĂ?
Tuturor celor interesați de film, profesioniști sau amatori, de orice vârstă.

CÂND ȘI UNDE AU LOC?
Începând cu luna octombrie 2014, sâmbăta, de la ora 11.00 la ora 14.00, în mansarda Control N.

CÂȚI PARTICIPANȚI?
Minim 7 persoane, maxim 30.

CÂT COSTĂ?
Prețul pentru participarea la 1 Seminar Control N este de 100 RON, plătibili până în weekend-ul dinaintea desfășurării seminarului respectiv.

CUM VĂ ÎNSCRIEȚI?
Înscrierile se fac pe mail la adresa info@controln.ro, în limita locurilor disponibile.

CÂND ORGANIZAȚI URMĂTORUL SEMINAR?
Nu s-a stabilit încă data pentru urmatorul seminar.