SEMINAR “CAMPANII DE PROMOVARE PENTRU FILME”
Invitat: Ileana Cecanu

Ca filmul să ajungă la public sunt necesari câțiva pași, unii mai mici, altii uriași, toti importanți.
In cadrul seminarului “Campanii de promovare pentru filme”, timp de 3 ore, participanții vor jonga  alături de Ileana Cecanu cu cele mai importante elemente care fac ca un film să aibă spectatori și să ajungă la spectatori.
De la materialele pregătite încă din timpul filmărilor, uneori chiar înainte să înceapă filmarea, până la magia din sala de cinema, totul înseamnă  poveste. O poveste spusă de fiecare dată altfel, pentru că niciun film nu e la fel cu altul.
Ileana Cecanu va oferi participanților ingredientele folosite ca povestea să devină realitate.

Astfel, prin discuții, exemple concrete și lucru aplicat, participanții vor aprofunda răspunsurile la întrebări precum:

  • ce vrem să transmitem într-o campanie de promovare a unui film?
  • cui ne adresăm când concepem o campanie?
  • cum și unde comunicăm mesajele noastre?
  • care sunt cei cu care vom colabora pe parcursul campaniei?
  • ce roluri joacă actorii după ce filmările s-au încheiat?
  • ce nu trebuie să uităm când filmul ajunge în cinematografe?
  • care sunt secretele bine ascunse, chichițele care fac să funcționeze mecanismul numit behind the scenes în lumea cinematografului?
  • este marele final momentul când filmul are premiera?

Despre Ileana Cecanu

Specialist PR pentru industria de film, distribuitor de film, fondator Freealize, Ileana are o bogată carieră şi expertiză în zona profesională de cinema autohton. Este Industry Manager al Transilvania International Film Festival, publicist pentru producţii de film locale şi internaţionale, PR Consultant pentru producţiile originale realizate de HBO România. Ileana a fost director al companiei de distribuţie Transilvania Film si a devenit de curând propriul angajator (Freealize). În prezent, este membru al Europa Distribution International şi a făcut parte din juriile secţiunilor de filme work in progress în cadrul Cinema en Construction / Rencontres de Toulouse şi Ventana Sur / Buenos Aires.

Seminarul “Campanii de promovare pentru filme” este deschis tuturor celor interesați de film, profesioniști sau amatori, de orice vârstă.

Data de desfășurare: Sâmbătă, 25 Octombrie 2014