Spectacolul a fost creat de Oana Răsuceanu alături de actorii Adina Lucaciu, Irina Velcescu, Cristian Popa și George-Albert Costea. Decorul și costumele poartă semnătura scenografei Andrada Chiriac, iar muzica a fost compusă de Sebastian Hamburger. Imaginile video și fotografiile care întregesc spectacolul pe parte de proiecție video au fost realizate de fotograful Adi Marineci.

Oana Răsuceanu

Cu o bogată experiență în film și teatru, în calitate de scenarist, coregraf și dansator, absolventă a Facultății de Film – secția Scenaristică și a unui Master în Artă Coregrafică în cadrul Facultății de Teatru, la UNATC, Oana Răsuceanu este, de asemenea, și Președintele Asociației Culturale Control N cu care, în ultimii 6 ani, a implementat o serie de ateliere și programe educaționale, dedicate tuturor celor pasionați de cinema. Pasiunea ei pentru scris și experiența în acest domeniu au încurajat-o să elaboreze o serie de cursuri de educație cinematografică, axate pe scrierea de scenariu.

Andrada Chiriac

Nominalizată la Premiile UNITER 2015 pentru scenografia spectacolului Cerere în căsătorie de la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” Galați, Andrada Chiriac a colaborat în teatru cu regizori precum Felix Alexa, Alexandru Dabija, Alexader Morfov, Iury Kordonsky, Alice Barb sau Ioana Păun. Experiența ei profesională include și semnarea scenografiei pentru mai multe filme, atât de scurt, cât și de lung metraj.

Sebastian Hamburger

În calitate de compozitor, Sebastian Hamburger a colaborat cu o serie de regizori de teatru (precum Ada Lupu, Traian Șoimu, Alexandru Mihăescu, Mirela Puia și alții) semnând muzica originală pentru 10 spectacole de teatru. Telefonul din colțul străzii este al doilea spectacol de dans pentru care va compune muzica originală, dupa Bioluminescent de Ovidiu Zimcea.

Adi Marineci

Unul dintre cei mai activi fotografi de platou și evenimente culturale ai momentului, Adi Marineci, absolvent al Universității MEDIA,  secția Imagine este și unul dintre cei mai buni profesioniști din domeniu, camera sa surprinzând, de fiecare dată, momente și personaje-cheie în încadraturi memorabile.

Adina Lucaciu

Adina Lucaciu este la a doua colaborare cu Oana Răsuceanu în calitate de actriță-dansatoare, dupa spectacolul de coregrafie Dear Diary, concept și coregrafie semnate de Oana Răsuceanu. In teatru, Adina a jucat în spectacole precum Apus de soare (regia Dan Pița), Flori, fete, filme sau băieți (regia Mimi Brănescu), Însemnarările unui nebun (regia Iarina Demian).  În film Adina a colaborat cu regizori precum Adrian Sitaru (Din dragoste cu cele mai bune intenții), Radu Muntean (Un etaj mai sus), Luiza Pârvu (Aniversarea), Marian Crișan (Camelia), Cristina Iliescu (Nu azi) sau Andreea Păduraru (Moebius).

Irina Velcescu

De-a lungul carierei sale în teatru, Irina Velcescu a jucat în spectacole precum Niște fete (regia Cristi Juncu), Shape of Things (regia Vlad Massaci), XXL (regia Cristi Juncu), Cupluri (regia Vlad Zamfirescu), Un pic prea intim (regia Cristi Juncu), BASH (regia Vlad Massaci), Iluzii (regia Cristi Juncu). Filmografia Irinei cuprinde roluri în filme precum Vineri în jur de 11 și Tabasco (ambele în regia Iuliei Rugină) sau seriale TV precum O săptămână nebună (o producție Media Pro Pictures).

Cristian Popa

Actor al Teatrului Toma Caragiu din Ploiești, Cristian Popa este unul dintre cei mai activi profesioniști ai generației sale, cu roluri atât pe scenă, cât și în film. În teatru a colaborat cu regizori precum Radu Afrim, Vlad Massaci, Cristi Juncu, Vlad Cristache, Sânziana Stoican, Cristi popescu, Nona Ciobanu, Teodora Herghelegiu sau Mariana Cămărășan. In prezent, Cristian poate fi văzut în spectacole precum Când ploaia se va opri, Omul care a văzut moartea, Chip de foc, Menajeria de sticlă sau A fi sau a nu fi.

George – Albert Costea

Angajat al Teatrului “Marin Sorescu” din Craiova, George – Albert Costea este unul dintre cei mai activi actori ai tinerei generatii, cariera sa teatru cuprinzând  27 de roluri în spectacole de teatru, 3 colaborări pentru spectacole de dans și un rol în cel mai recent musical al scenei bucureștene – West Side Story (regia și coregrafia Răzvan Mazilu). Până acum, George a lucrat cu regizori de teatru precum Robert Wilson, Mircea Cornișteanu, Tim Carroll, Alexandru Berceanu, Vlad Cristache, Catinca Drăgănescu, Liviu Lucaci, Ioana Păun, Vera Ion și alții.