“Dance Yourself – atelier de dans contemporan pentru adolescenți”este un program de training în sfera dansului contemporan, care cuprinde atât o componentă teoretică, cât și una practică, fiind dedicat liceenilor din București.

Dance Yourself este un proiect cultural finanțat în cadrul Programului cultural București – Oraș Participativ.

  1. 20 de adolescenți din București, selecționați în urma înscrierilor, vor participa la un training în urma căruia va rezulta 1 Performance de dans contemporan, creat de participanți alături de trainer-ul atelierului.
  2. Dance Yourself Performance va avea un număr de 3 reprezentații, ce vor fi dedicate publicului larg. Dance Yourself Performance va hi găzduit de 3 spații culturale din București: LINOTIP – Centru Coregrafic Independent, Centrul de teatru educațional REPLIKA și Make a Point.
  3. Pot participa la Dance Yourself adolescenți din București cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani.
  4. Prima etapă a proiectului include înscrierile tuturor celor interesați la adresa de email info@controln.ro, până la data de 1 octombrie 2017.
  5. Înscrierile au loc în perioada 12 septembrie – 1 octombrie.
  6. Toți cei interesați să participe trebuie să trimită un email care să conțină Numele / Vârsta / Contactul / detalii despre motivele pentru care își doresc să ia parte la atelier / orice alte detalii pe care le consideră relevante pentru pasiunea lor legată de dans contemporan.
  7. Cei 20 de tineri selecționați vor participa la etapa următoare a proiectului, atelierul de dans contemporan, unde o vor avea ca trainer pe Oana Răsuceanu – scenarist și coregraf.
  8. Atelierul de dans contemporan Dance Yourself, ediția 1, se va desfășura la LINOTIP, în perioada 9 – 15 octombrie , 2017.
  9. Nu există taxă de participare la proiect.
  10. În urma selecției, participanții cu vârste sub 18 ani trebuie să pună la dispoziția organizatorilor o declarație semnată de părinți prin care aceștia își dau acordul ca minorul selecționat să participe la atelierul de dans contemporan Dance Yourself.