Ana Agopian

Ana a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București (UNATC) și European College of Liberal Arts (ECLA), Berlin. Din 2018 este Doctor în Filologie în cadrul Universității București. Ana a semnat, alături de Iulia Rugină și Oana Răsuceanu, mai multe scenarii de scurt și mediu metraj (printre care Bună Cristina! Pa Cristina!, Captivi de Crăciun, Să mori de dragoste rănită, Skugos) și trei lung metraje – Love Building (2013), Alt Love Building (2014) și Breaking News (2017). Cel mai recent lung metraj semnat de Ana, Breaking News, a avut premiera la Festivalul Internațional de Film Karlovy Vary (Competiție Oficială) și a fost recompensat cu o Mențiune Specială a Juriului pentru actrița Voica Oltean. Scurtmetrajul E.T a fost aici reprezintă debutul ei în regia de film. În calitate de scenarist a colaborat, de asemenea, cu Media Pro Pictures și HBO România. În prezent susține cursuri și workshop-uri de scenaristică (pentru amatori și profesioniști deopotrivă), iar din 2009 predă scenaristică în cadrul UNATC, în prezent fiind lector universitar.

Oana Răsuceanu

Oana este scenarist, dramaturg și regizor de teatru. A semnat până în prezent, alături de Iulia Rugină și Ana Agopian, scenariile mai multor filme de scurt, mediu și lung metraj, printre care Breaking News (2017), Love Building (2013), Captivi de Crăciun (2010), Să mori de dragoste rănită (2014). În teatru, Oana este activă în special în sfera spectacolelor de teatru-dans și spectacolelor pentru publicul tânăr și foarte tânăr, pentru care și scrie piese de teatru dedicate. În prezent, Oana este asistent universitar și doctorand în cadrul U.N.A.T.C., lucrarea ei de cercetare concentrându-se pe cinematografia Țărilor Nordice – Structuri narative în filmul nordic contemporan. Oana este activă ca trainer al mai multor programe de educație prin teatru și film, dedicate tinerilor sau profesioniștilor din domeniu, ca manager cultural și membru fondator al Asociației Culturale Control N.

Crăița Nanu

Crăița este scenarist și consultant de scenarii (specializat la Torino Film Lab, sub bagheta lui Franz Rodenkirchen), selecționer de film în echipa Festivalului Internațional de Film Transilvania și PR.
Licențiată în jurnalism (Universitatea MediaPro), cu un master în scenaristică (UNATC), Crăița Nanu are o experiență de 19 ani în industria cinematografică. Și-a petrecut primii ani pe platourile de filmare din studiourile MediaPRO, unde a lucrat mai întâi în producție și asistență regie (1st AD și 2nd AD) la producții naționale și internaționale (printre care se numără Youth Without Youth de Francis Ford Coppola sau History of Love de Radu Mihăileanu), apoi ca scenarist-șef și co-scenarist la MediaPro Pictures, în 6 ani de colaborare semnând peste 15 filme, seriale și mini-serii TV.
A trecut apoi în zona de cinema independent, ca organizator festivaluri (TIFF), workshopuri (Aristoteles Workshop), distribuție film (Transilvania Film) și PR de festival (Les Films de Cannes a Bucarest). Printre proiecte a activat și ca jurnalist independent, semnând articole despre filme pentru publicații ca Scena9, Dilema Veche, Vice.ro, Sub25, Ziarul Metropolis și altele.